Nyheter

Besök oss på Nordic-profile-fair 15-16/8.

Publicerat 2018-07-30

Den 15-16/8 ställer vi ut på Nordic-profile-fair i Jönköping/Elmia. Ni hittar oss i monter A06:08. Där visar vi upp våra nyheter och Ni får ta del av vårt miljöarbete. Nordic Profile Fair är fackmässan med fokus på nyheter för alla som arbetar med profil- och marknadsföringsprodukter. Läs mer om mässan här.    

Läs mer

Semesterstängt vecka 28-29-30

Publicerat 2018-05-14

Kontor och produktion håller öppet hela sommaren förutom vecka 28, 29 och 30 då vi stänger för semester. Vi ber er notera att vi under sommarperioden generellt har lite längre leveranstider. Vi ber er därför komma in med era beställningar i god tid. Vi önskar alla en riktigt härlig vår och sommar!

Läs mer

Miljöansvar – Vår grej

Publicerat 2018-05-03

Är man stark måste man vara snäll. Vårt sätt att vara snälla är att tillverka, lagerhålla och erbjuda dig vattenflaskor av förnyelsebara råvaror, helt enkelt miljövänligare flaskor som är CO2 negativa.  Vi har dessutom bestämt oss för att bioplast flaskor inte skall vara dyrare än vanliga plastflaskor, det tycker vi är riktigt snällt. Läs mer här.

Läs mer

Team Shaker – Maximal tryckyta för tunga budskap

Publicerat 2017-10-19

Vår shaker optimerar fördelningen av proteinpulvret tack vare små piggar inuti flaskan. Traditionell silfunktion behövs inte. Lätt att rengöra och mer hygienisk. Stor tryckyta för komplexa budskap och mönster. Självklart kan vi tillverka shakern i bioplast av sockerrör.

Läs mer

Nyhet i vårt produktsortiment!

Publicerat 2017-10-06

Yoga är en stilren och sofistikerad vattenflaska som passar lika bra till det tuffa träningspasset som i vardagen eller till yogapasset. Den maximala tryckytan inbjuder till profilering och den lilla storleken gör den lätt att ha med sig. Självklart kan vi tillverka den i miljövänlig bioplast, kontakta oss för mer information.  

Läs mer

Miljövänliga vatten-/sportflaskor!

Publicerat 2017-09-29

Så vad gör vi då, för att värna om miljön?  Jo, tillverkningen av våra produkter har stannat kvar och sker fortfarande här i Sverige. Tack vare detta blir transporterna kortare och logistiken enklare. Du vet väl att vi dessutom kan tillverka alla våra produkter i bioplast? Bioplast är en förnyelsebar råvara – som tillverkas av sockerrör istället för olja. Bioplast har exakt samma egenskaper, se...

Läs mer

Klädd för sport- Textilmuseet.

Publicerat 2017-06-01

Besök Textilmuseet som är våra grannar och ta del av  utvecklingen av sportkläder. Titta gärna in till oss i samband med det och ta del av våra sportflaskor som faktiskt har blivit en viktig accessoar  och varumärkesbärare till dagens sportmode. Utställningen Klädd för sport – från bloomers till MAMILs handlar om 1900-talets utveckling av specialiserade sportkläder. Den innehåller plagg, bilder o...

Läs mer

Framtidens vattenflaskor växer i Dalsland!

Publicerat 2017-05-29

Eller rättare sagt, där tillverkar vi dem av miljövänlig bioplast. Bioplast är en förnyelsebar råvara – som tillverkas av sockerrör istället för olja. Bioplast har exakt samma egenskaper, ser ut och känns som vanlig plast. Skillnaden är att bioplast är en förnyelsebar råvara. Bioplast kan dessutom återvinnas i det vanliga retursystemet för plast. Andelen förnyelsebar råvara (biomass), ligger på ...

Läs mer

Göteborgsvarvet 2017

Publicerat 2017-04-28

Tillsammans med Stadium levererar vi vattenflaskorna till Göteborgsvarvet. Du kan fortfarande anmäla dig till Spring för charity och därmed stötta Stadsmissionen, Ung Cancer eller Ågrenska. Vi önskar er alla som springer lycka till och tack för att ni medverkar.    

Läs mer

Emballator Lifestyle – ny medlem i Marketplace Borås

Publicerat 2017-03-31

Emballator Lifestyle är nu medlem i Marketplace Borås! Marketplace Borås är ett samarbete mellan Borås Stad, Högskolan i Borås, Nordisk Designskola och näringslivet. Visionen med samarbetet är att bli Skandinaviens ledande affärsarena inom mode, textil och design. Som nya medlemmar i Marketplace Borås ser vi fram emot samarbetet. Detta är en resa som vi vill vara med på och dela tillsammans med...

Läs mer