The workshop

Vi skapar tillsammans. Låt oss ge varandra inspiration och ta del av varandras tankar, idéer och värderingar. Låt oss diskutera och komma fram till den bästa och snyggaste lösningen för just dig i en lärorik och inspirerande workshop!

När du väljer att arbeta med oss har du möjlighet att delta i en workshop med oss på vårt kreativa kontor här på Textile Fashion Center i Borås. Här kan vi tillsammans skapa någonting unikt, trendigt och kreativt. Med hjälp av alla de designers, modeskapare, studenter och kreatörer som finns här kan vi inspireras och hitta lösningar som ingen tidigare har tänkt på.

 

Genom att arrangera våra workshops här på Textile Center i Borås kan vi fånga in både makro- och microtrender och ta del av värdefulla insikter kring mode. Kontoret är fyllt till bredden av människor som sprudlar av kunskap och innovativa idéer. Detta i kombination med den erfarenhet, breda kunskap och kompetens kring att tillverka flaskor som vi har, skapar otroliga möjligheter. Här kan vi komma fram till fantastiska lösningar som är anpassade efter just dig och dina behov, mål och drömmar.
Idéer och tankar får gärna flyga fritt och tillsammans kan vi skapa det som är optimalt för ditt varumärke. Vi vill lyfta in dina idéer, tankar och värderingar för att plocka fram din lösning. Vi väver in rätt miljötänk, juridiska aspekter och låter oss inspireras av varandra – tillsammans kan vi skapa riktigt bra produkter!

Visst låter det spännande? Ta kontakt med oss för mer information!