Our printshop

I vår printshop finns ett skönt gäng människor som brinner för färg, form och tryck. Kreativiteten flödar här hos oss på Emballator Lifestyle och vi vill ta vatten- och sportflaskor till en helt ny nivå!

Vi har arbetat med screentryck på plastflaskor i flera decennier, vilket har bidragit till en bred kunskap och hög kompetens. Idag har vi på Emballator Lifestyle norra Europas modernaste screentryckeri. Här har vi möjlighet att trycka upp till sex färger med hög detaljgrad – tack vare den optiska avläsaren som ger en hög precision och möjlighet att mönsteranpassa trycket.

Vi hjälper dig hela vägen från start till mål!

Våra kompetenta trycktekniker tar fram de bästa lösningarna och optimala trycket utifrån dina önskemål. På vår utvecklingsavdelning kan vi hjälpa dig att få fram just ditt budskap. Är du kanske i behov av hjälp med en kampanj, ett erbjudande eller något nytt till mässan? Vi hjälper dig med allt från att utveckla din logotyp och ditt budskap till att lägga till årets färg och mönster. Vi på Emballator Lifestyle värdesätter dina idéer, tankar och värderingar. Vi vill verkligen skapa tillsammans med dig. Vi vill bryta ny mark, skapa någonting oväntat och placera flaskor i kontexter där de aldrig tidigare har varit! Av denna anledning anordnar vi workshops, där du som kund tillsammans med oss kan ta fram nya idéer och innovativa lösningar!

Kontakta vår printshop: printshop@emballator.se