Om oss – the story- made in Dalsland

Kul att du vill läsa om vilka vi är.

Vi tillverkar sport och vatten flaskor som värnar om en sund miljö och en hållbar livsstil. Vår historia började för nästan 60 år sedan med en idé om att formblåsa vattenflaskor och dunkar – ur denna briljanta idé föddes Emballator Lifestyle.

Idag designar, tillverkar och trycker vi vatten- och sportflaskor. Vi kan hjälpa dig med allt från en standardflaska med en enkel logotyp till ett unikt mästerverk. Allt är hållbart, livsmedelsgodkänt och sunt.

Good companies bring out the good in other companies.

Men det bästa av allt är att våra produkter tillverkas i Sverige och motverkar användning av engångsförpackningar och buteljerat vatten. Våra produkter uppmuntrar till en aktiv och hållbar livsstil. Vi kan erbjuda dig fräscha vattenflaskor med eget tryck som förstärker ditt varumärke och ger dig en sund, miljöriktig och hållbar framtoning.

Okay, hur sunda och hållbar är vi då?

Vi lagerhåller bioplast flaskor och har bestämt oss för att dom inte skall vara dyrare än vanliga flaskor. Vi har solceller på vårt tak som förser kontoret med grön el. Till stor del använder vind och vattenkrafts producerad el när vi tillverkar våra flaskor. Vi avsätter 30 min för träning, varje dag. Vi  flyger helst inte, men vi åker gärna tåg och el-bil. Klimatsmart produktion och ALLT tillverkas i våra egna fabriker i Sverige. Allt är självklart livsmedelsgodkänt och helt fria från gifter som BPA.

 

Vi skapar kreativa flaskor med rätt miljötänk

Att värna om miljön och att vara miljömedvetna i vår produktion, tillverkning och våra transporter är en självklarhet för oss. Kanske är det så att vårt tydliga miljötänk beror på att tillverkningen av våra flaskor sker i natursköna Dalsland. Vi är ett företag som värnar om en sund och hållbar livsstil. Läs mer om vårt miljöansvar

Emballator Lifestyle ingår i Emballator-gruppen. Den består av ett flertal företag med den gemensamma ambitionen att ta fram förpackningslösningar som gör livet enklare.

Läs mer om Emballator.